L’Atsoc celebrarà la Nit Blanca

Actuació de la darrera edició de la Nit Blanca de l’Atsoc, agost del 2019
Actuació de la darrera edició de la Nit Blanca de l’Atsoc, agost del 2019

La gent de l’Atsoc tornarà a tenir contacte amb el públic després que el coronavirus ho aturés tot. L’Associació de Teatre Solidari celebrarà la Nit Blanca, aquest dissabte 7 d’agost al Passeig Manuel Puigvert, amb diverses actuacions i un petit avançament del musical “Mamma Mia”. La festa seguirà el protocol anti-Covid i, per això, caldrà fer reserva prèvia d’entrada teatresolidari.cat. El preu és de 10 euros i inclou el sopar.

El president de l’Atsoc, Josep Grima, ha comentat que durant la revetlla hi haurà diverses actuacions de socis i sòcies de l’entitat i la música que amenitzarà el sopar.

La nostra revetlla és molt polifacètica. Hi sonaran totes les cançons que un es pugui imaginar mentre se sopa. I aquest any hem volgut mantenir un grup professional de música que ens acompanyés, com els Easy Lovers, malgrat que suposa un esforç important per a nosaltres.

cartell nit blanca 2021La Nit Blanca es farà al Passeig Manuel Puigvert, a l’alçada del Monument a La Sardana, en un espai senyalitzat i amb control d’accés i d’aforament. S’hi podrà accedir amb el tiquet d’entrada que es pot comprar a teatresolidari.cat al preu de 10 euros.

Seguint el protocol anti-Covid, durant la revetlla no es podrà ballar i l’organització disposarà de cambrers i cambreres per atendre el públic perquè no s’hagi d’aixecar de la seva taula.

No hi haurà pista de ball, tot seran taules i cadires; i en tot moment s’anirà recordant que no es pot ballar, ni tan sols amb mascareta (…) A l’entrada s’entregarà el tiquet solidari, on ja haurem seleccionat el menú que volem –entrepans–, es donarà les begudes i se’ls portarà a la taula que tenen preassignada.

Un dels al·licients de la Nit Blanca serà veure un petit avançament del musical Mamma Mia! que s’havia d’estrenar el desembre del 2020. Josep Grima ha anunciat a Ràdio Calella TV que la producció es prepara per representar-la aquest pròxim mes de desembre, al Teatre de la Sala Mozart, i amb molts més funcions que mai per compensar una possible reducció de l’aforament.

Ja puc confirmar que s’estrenarà al desembre i que en els pròxims dies ja disposarem de les dates definitives del musical i de material per ala campanya de difusió. Hem obert un perfil a Tiktok on començarem a fer bullir l’olla (…) I també puc dir que aquest any ens superarem en nombre de funcions.

L’Atsoc va anunciar fa unes setmanes que se’ls ha contractat per actuar el 10 de setembre a Jardins de Comediants, el festival que la companyia celebra a Canet de Mar. Allà sí faran uns números de la seva producció del Mamma Mia!, adaptats a les característiques de l’escenari, i sense acabar de desvetllar algunes de les sorpreses que preparen per a l’estrena oficial a Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *