L’ATSOC enceta la seva programació benèfica amb el musical ‘Boscos Endins’

boscos_endins

L’Associació de Teatre Solidari de Calella (ATSOC) s’ha presentat en societat amb la representació del musical ‘Boscos Endins’, amb el que es van recaptar més de mil euros per La Marató. Els integrants de la nova entitat han valorat molt positivament la resposta del públic a la seva proposta, batejada com la primera Nit de Musicals, que volen tingui continuïtat, sempre amb una finalitat benèfica.

Després d’intensos assajos, els integrants de l’Associació de Teatre Solidari de Calella van posar en escena divendres a la nit el musical Boscos Endins, una adaptació en versió concert de l’original de Stephen Sondheim que la companyia Dagoll Dagom va representar per primera vegada a Catalunya l’any 2007. Es tracta d’una obra que entrellaça diversos contes dels germans Grimm i que a la Sala Mozart van representar un conjunt de set actors. “L’argument és complicat i amb la música, com és molt picada, podia resultar difícil per al públic; però ho vam resoldre molt bé”, ha explicat Josep Grima, un dels actors del musical, qui ha agraït la resposta del públic. Les entrades es van vendre per 5 euros, i tota la recaptació va anar destinada a La Marató. “Hem recollit 1.090 euros, que van directament a la bossa que s’entregarà a la Marató”, ha afegit.

Amb la primera Nit de Musicals, art escènic i solidaritat es van posar al servei de la causa de La Marató, dedicada enguany a la recaptació de fons per a la investigació científica de la diabetis i l’obesitat. L’entitat vol donar-li continuïtat. “L’entitat té per objectiu fer accions artístiques i teatrals benèfiques. Volíem estrenar-nos amb La Marató per diversos motius, però un de molt important és que una de les integrants del musical va patir una malaltia a la que es va dedicar una marató i gràcies a això avui segueix viva”, ha indicat Grima.

L’Associació Teatre Solidari de Calella està integrada per Joan i Aleix Bachs, Ester Boquer, Ramon de Calasanz, Josep Grima, Valèria Pisati i Alícia Sánchez Cordón.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat