El món sardanista ja té la seva guia per a l’any que ve

guia_sardanista

El món de la sardana ja compta amb la seva guia per al nou any. S’ha presentat a Calella la Guia Sardanista 2016, anomenada fins aquest any com a Guia d’Aplecs. Una altra de les novetats que presenta la guia és el canvi en el format, de forma quadrada i més gran, amb fotografies i amb publicitat.

La presentació, feta al primer pis de la sala Mozart, ha inclòs també una actuació de la cobla Marinada que unes hores després ha posat en escena «La Viola d’Or» d’Enric Morera.

A la Guia Sardanista hi trobem la informació de fins a 167 aplecs i 58 concursos que es faran per Catalunya, Andorra i el Rosselló. Se n’ha fet una tirada de 16.000 exemplars, el que suposa 2.000 més que l’any passat. El president de la Federació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado, ressalta algunes de les novetats de la guia.

La Guia Sardanista 2016 es pot trobar a les seus territorials dels Aplecs, al Palau de la Virreina de Barcelona, a diverses oficines de turisme d’arreu de Catalunya, a la seu de la Confederació Sardanista de Catalunya i a la seu de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.

Just després de la presentació de la Guia Sardanista 2016, al vespre es feia un espectacle d’alta qualitat artística. Una nova producció de La viola d’or amb motiu de l’Any Morera, que recupera la primera obra de sarsuela catalana i que inclou veus líriques, músics de cobla, actors i cos de dansa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat