L’Atsoc farà un càsting de personatges per la seva nova obra de teatre

Càsting Atsoc

Doctor Jekyll & Mr Hyde és l’obra que l’Associació de Teatre Solidari de Calella representarà a la Marató de TV3 d’enguany. Aquest diumenge a les 9 h del matí es farà el càsting a l’escola de dansa de la Fàbrica Llobet-Guri, en el qual es poden presentar persones d’entre 25 i 70 anys.

Ho ha explicat el president de l’Atsoc, Ramon de Calasanz en una entrevista a l’Info Vespre.

«A l’escola de dansa de la fàbrica a les 9 h del matí es farà la inscripció, recollirem les dades dels participants. Més tard, de 10 h a 12 h, es farà el càsting de personatges del cos de ball que consistirà en l’aprenentatge d’una coreografia i una cançó i posteriorment es farà la presentació d’aquesta coreografia. Recomanem que les persones que vulguin presentar-se al càsting de personatges principals i secundaris vinguin si us plau també pel matí així els coneixerem»

El president de l’Atsoc ha demanat a les persones que vulguin participar al càsting que es preparin dues cançons.

«El càsting dels personatges principals i secundaris demanaríem que les persones que vinguessin es preparessin dues cançons d’estils diferents d’un minut cada cançó»

Calasanz ha indicat que necessiten 52 persones per cobrir tots els personatges, entre principals, secundaris i cos de ball. Ha revelat que els membres de l’Atsoc afronten aquesta nova obra amb molta il·lusió.

«És un musical però és més semblant a Dannie que a Jesucrist Superstar. Això vol dir que hi ha part cantada i part parlada. És un canvi de registre, és una obra dirigida cap adults. Des de dins de l’Atsoc em consta que la gent s’està preparant amb molta il·lusió el càsting intern i estan animant a gent a que vingui al càsting extern»

Els assajos de l’obra començaran un cop es tinguin assignats els papers i seran tres cops a la setmana.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Ramon de Calasanz, president de l’Atsoc.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat