L’Atsoc posposa l’estrena de “Mamma Mia!”

“Ens anirem adaptant a la realitat de cada moment”, ha dit el president de l’Atsoc, Josep Grima, en confirmar-se que no s’estrenarà la producció “Mamma Mia!” per les pròximes festes de Nadal, com estava previst. El grup teatral no podrà aportar el seu gra de sorra a la programació cultural de les festes ni tampoc recollir fons per a projectes solidaris, com La Marató de TV3. Grima emplaça al públic calellenc a esperar-los fins que la situació epidemiològica millori i es puguin fer les representacions amb certa normalitat.

El musical que preparava l’Atsoc per aquest Nadal haurà d’esperar. Les restriccions per la Covid impedeixen al grup poder tirar endavant els assajos de Mamma Mia! amb tot l’elenc i amb unes mínimes condicions i, per això, han decidit posposar-lo sine-die. El president del grup, Josep Grima, ha dit a Ràdio Calella TV que aquest entrebanc no els fa perdre la il·lusió i que, quan puguin, pujaran a l’escenari per cantar a la vida.

Esperem que en el moment que es pugui fer sigui un cant a la vida que ens ajudi a superar el que estem vivint i els problemes que està causant la pandèmia.

Mamma Mia!, la sisena producció de l’Atsoc, s’havia d’estrenar el 4 de desembre a la Sala Mozart. El grup ha representat amb molt d’èxit els musicals Boig per tu, Jekyll & Hyde, Dannie, Jesucrist SuperStar i Boscos Endins.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *