“L’auca del senyor Esteve” arriba a Calella amb ‘sold out’

Expectació per veure a la Sala Mozart l’obra “L’auca del senyor Esteve” del talent La Puntual del 3Cat en què s’ha mostrat el procés de producció d’un espectacle teatral, en el qual hi ha participat Ramon Villaret. El calellenc ha reconegut que viu amb nervis i emoció l’espera per tornar a actuar a casa. Fa setmanes que s’ha penjat el cartell de “sold out”, també per a la segona funció que faran i es va programar després que literalment volessin les entrades. La cita és aquest dissabte, a les 18.30h i a les 21.00h.

L’Auca del senyor Esteve és una obra modernista escrita per Santiago Rusiñol que retrata l’enfrontament entre l’artista i la societat, una problemàtica que va viure el mateix autor. Narra la trajectòria ascendent de la família propietària d’una botiga de vetes i fils barcelonina anomenada La Puntual. La vida monòtona i assenyada del senyor Esteve, un home gris, prudent i pràctic, es veu trasbalsada quan l’hereu de la nissaga decideix ser escultor i rebutja continuar amb el negoci. Aquest enfrontament tindrà dimensions inesperades que canviaran el destí de la família.

El calellenc Ramon Villaret forma part del repartiment de l’obra, dirigida per Àngel Llàcer i amb Enric Cambray com a ajudant de direcció.

Espectacle de dansa a partir de 6 anys

El cicle Escena Calella també ha programat per aquest cap de setmana un espectacle de dansa familiar. Blowing, de la companyia Múcab Dans, creadores de Bombolles de paper, presenten un producció de dansa, música en directe i interacció multimèdia.

BLOWING by Múcab Dans & Toni Mira (teaser) from Bàcum /performing&visualArts on Vimeo.

L’espectacle està dirigit al públic a partir de 6 anys. Es podrà veure aquest diumenge 19 de maig a la Sala Mozart, a les sis de la tarda, amb entrades anticipades a la venda al portal entrapolis.com al preu de 5 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *