L’Aula de Música Can Llobet acomiada el curs amb un concert virtual

concert aula musica

L’Aula de Música Can Llobet ha acabat el curs amb el tradicional concert d’estiu però enguany de forma confinada. El coronavirus els ha obligat a celebrar el final de curs de manera telemàtica i a reinventar-se per poder acomiadar a tots els alumnes de la millor de les maneres. És per això que han ofert una actuació virtual de gairebé dues hores on demostren el treball que han fet al llarg d’aquests mesos.

Alguns amb actuacions individuals, alguns amb grups de cambra i d’altres amb combos. I també amb molts instruments, des del piano i la veu, a la guitarra i el baix, passant pels violins i les violes.

El concert es pot visualitzar a la pàgina de Facebook de l’Aula de Música de Can Llobet. La seva directora, Lourdes Bartrolí, ha dit al programa la Ciutat que ha estat un concert diferent però molt especial i esperat per tots els alumnes.

Em feia molta il·lusió quan sem va acudir aquest final de curs confinat. No podíem acabar com si res i més quan la música ens toca tan directament en les emocions. Com explico en la introducció del vídeo la música ens ha acompanyat durant aquesta muntanya d’emocions. El retorn de les famílies ha estat excepcional, famílies i alumnes adults. Tots han volgut participar i han ficat els mitjans que han pogut.

Des del centre ja han fet les matriculacions per al nou curs 2020-2021, que serà el 24è aniversari de l’Aula. Ofereixen places per aprendre tocar la guitarra o el violí, o la producció musical per ordinador, a més de la veu. En l’actualitat, tenen al voltant de 200 alumnes, a partir de 3 anys.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat