L’Aula d’Extensió Universitària àmplia les seves places per assistir a les conferències

L’Aula d’Extensió Universitària ha començat el nou trimestre. Enguany, les conferències s’han traslladat a la Sala Mozart, amb capacitat per 400 persones, això ha suposat que quedin places lliures per poder assistir. Sílvia López, presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària, s’ha passat per La Ciutat per parlar-ne sobre aquest fet i sobre el llistat de conferències que es fan cada dimecres.

Les conferències organitzades per l‘Aula d’Extensió Universitària van arribar a tenir una llista d’espera de més de 70 persones. Els problemes d’espai amb l’auditori de Can Saleta van obligar, en molts casos, a seguir les ponències des de casa. Ara, després d’arribar a un acord amb l’Ajuntament de Calella, s’han traslladat a la sala Mozart, on poden acollir més alumnes, Sílvia López ho celebra.

Teníem un problema greu, perquè era una llàstima, vam arribar a tenir 70 persones en llista d’espera. És un recurs cultural que tothom hi hauria de tenir accés. Vam tenir unes converses amb l’Ajuntament de Calella i ens han facilitat aquest espai perquè no quedi ningú fora.

De fet, confirma Sílvia López, aquest nou curs ja són 330 les persones matriculades i l’Aula d’Extensió Universitària encara podria acollir unes 70 persones més. Tots aquells que hi vulguin assistir es poden apuntar el mateix dimecres, 10 minuts abans de començar la conferència.

Aquest curs, en tenir la sala Mozart, hem pogut acollir a totes les persones que teníem en llista d’espera, per això et dic que tenim unes 330 persones matriculades, però encara hi cabria més gent. La sala Mozart té una capacitat de 400 persones, encara estem pels 330 i podem acollir més alumnes. El mateix dimecres, 10 minuts abans de començar, es poden apuntar.

L’actualitat serà el concepte on giraran les conferències d’aquest trimestre i abordaran l’impacte de les crisis, la figura de Putin, o el llenguatge inclusiu, entre d’altres.

Aquells que vulguin consultar la temàtica de les conferències ho podran fer a través del portal web: http://www.aulacalella.cat/.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *