El calellenc Hilario Marín publica el seu segon llibre “Secretos entre olivos y el mediterráneo”

hilario marin

El calellenc Hilario Marín ha passat pel programa La Ciutat per parlar sobre el seu segon llibre «Secretos entre olivos y el mediterráneo». En ell conta la història de la Jacinta, una dona andalusa que de petita va patir la violència del seu pare. De fet, el seu autor confirma que va ser la mateixa protagonista qui li va demanar que escrigués sobre la seva història.

L’escriptor de Calella, Hilario Marín, ha publicat el seu segon llibre “Secretos entre olivos y el mediterráneo“. L’autor conta que gràcies a la seva feina de cambrer a la sala Mozart, ha aconseguit la base per escriure els seus dos llibres. De fet, confirma que la protagonista de la seva història és una clienta.

Dins el llibre s’explica en certa manera, però com que està canviada la situació la gent no ho identifica. Em va conèixer a través d’un grup de Facebook que tinc. Ella es va afegir al grup i ens vam conèixer i em va dir si m’atreviria a escriure la seva vida i ho vam parlar i vaig decidir intentar-ho.

El llibre explica la vida de la Jacinta, una dona andalusa que des de ben petita va començar a patir la violència del seu pare. De fet, és una història que bé es podria aplicar a l’actualitat i, el seu autor, ha volgut reivindicar la importància de no callar davant aquestes situacions.

La Jacinta va començar a patir des de molt joveneta, es va quedar orfe de mare, perquè pare és com si no hagués tingut. Ella va patir molt amb el seu pare i el que més mal li va fer va ser la societat d’aquell moment que en lloc de defensar-la callava i tirava endavant. Aquest és el mal que té la societat, inclús actualment, que tot i que veiem violència callem. No hem de callar mai.

El llibre es pot trobar a Amazon i a LibrosCC. Aviat es podran trobar a les llibreries de Calella. A partir del dia 2 de febrer, també estaran disponibles a la cafeteria de la Sala Mozart.

El divendres 27 de gener a les 17 h Hilario Marín presentarà el seu llibre a l‘Esplai de la Caixa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *