L’Aula d’Extensió Universitària reprèn les classes

Imatge arxiu 2020
Imatge arxiu 2020

Després de dos anys gairebé sense activitat, l’Aula d’Extensió Universitària ha anunciat el seu retorn. Ho farà programant un curs 2021/2022 replet d’activitats i xerrades que tractaran temes diversos com el canvi climàtic, l’economia, la història, el cinema o també el teatre. El curs començarà el pròxim 13 d’octubre amb una xerrada sobre l’ecosistema marí a càrrec del calellenc Dr. Francesc Peters. Les conferències es faran tots els dimecres fins a finals de desembre a les 18.30 h a la Sala Mozart. La presidenta de l’Aula ha anunciat que ja no queden places disponibles.

La presidenta de l’Aula d’Extensió Universitària, Sílvia López, ha explicat que tal com va avançar al gener, que han esperat per reprendre l’activitat a què tots els alumnes estiguin immunitzats, ja que enguany és un requisit indispensable.

Tenim moltes ganes, comencem el dia 13 d’octubre i ens fa molta il·lusió perquè se’ns ha fet molt llarg. Hem hagut d’esperar que tothom estigui vacunat, ja que un dels requisits d’aquest any per inscriure’s és estar amb possessió del certificat de vacunació.

El curs s’iniciarà el pròxim 13 d’octubre i de moment només s’ha programat el primer trimestre. 

Ara tenim programat només un trimestre, d’octubre a desembre, perquè no sabem ben bé com evolucionarà tot plegat, pel tema aforaments i mesures. El dia 13 tindrem al doctor Francesc Peters i parlarem una mica de medi ambient, la conferència es titula One Health.

Per respectar totes les mesures de seguretat i aforament, les classes es traslladen enguany a la Sala Mozart. Allà els alumnes caldran que guardin la distància i portin la mascareta posada en tot moment. López ha explicat que l’aforament serà d’unes 230 persones, a no ser que es flexibilitzin restriccions. Totes les places ja estan cobertes i tenen una llista d’espera de 80 persones.

Malauradament no hi ha lloc. Tenim moltes persones en llista d’espera. Encara que hàgim canviat d’ubicació per temes d’aforament no podem acceptar més inscripcions. Tenim capacitat per a 230 i hi ha 80 persones en llista d’espera. Ens agradaria ampliar aforaments, però això ho ha de dictaminar la Generalitat.

López també ha dit que molts dels alumnes tenen moltes ganes de tornar, perquè més enllà de la funció cultural que fa l’Aula, també hi ha un component social molt important.

Cada vegada que venia una persona a matricular-se ens deia el mateix, que teníem moltes ganes i que ho trobaven a faltar. Ens motiva molt les ganes que té la gent. Serà un any diferent, però amb molta il·lusió l’encarem i amb el certificat i totes les mesures que prendrem funcionarà sense problemes.

Consulta clicant aquí tota la programació de l’Aula pel curs 2021/2022.

L’Aula d’Extensió Universitària de Calella està vinculada a la Universitat Pompeu Fabra, que és l’organisme que vetlla i fa el seguiment de la programació per tal de garantir una qualitat i un rigor de nivell universitari.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *