La vacunació torna a la sala de les columnes

La campanya de vacunació continua a la Fàbrica Llobet-Guri, ara per a totes les persones de més de 12 anys (Arxiu).
La campanya de vacunació continua a la Fàbrica Llobet-Guri, ara per a totes les persones de més de 12 anys (Arxiu).

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat d’un nou canvi d’ubicació del punt vacunal situat a la Fàbrica Llobet-Guri. Des d’aquesta tarda mateix es torna a traslladar a la sala de columnes. Fins ara s’estava punxant als usuaris a la sala polivalent. L’entrada al nou espai es continuarà fent pel carrer Llobet i Guri, just per sota del pàrquing de La Muntanyeta.

Les condicions de la sala permeten tenir una entrada i sortida independents, donant un plus de seguretat als usuaris i als professionals d’atenció primària que se n’encarreguen.
La Fàbrica continua així sent un punt de vacunació mitjà de la Regió Sanitària de Girona. Per a la setmana que ve s’han previst tres noves jornades de vacunació sense cita prèvia. Es faran dilluns dia 13, dimarts 14 i dijous 16, en horari de matí – de 9 a 12 h – i de tardes – de 15 a 18 h –.

Fins al moment en les diferents jornades de vacunació sense cita prèvia que han tingut en aquest punt, s’han administrat 750 dosis.

Els menors d’entre 12 i 15 anys que vagin a vacunar-se hauran d’anar acompanyats del pare, mare o tutor legal amb un document d’identitat acreditatiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat