L’AVAH organitza per aquest divendres una xerrada-col·loqui sobre salut mental

Iniciativa conjunta de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella i de l’Associació Positiva de salut mental del Delta de la Tordera. Han preparat per aquest divendres 29 de març una xerrada-col·loqui sobre com afrontar els problemes de salut mental des de la llar que anirà a càrrec de la directora tècnica de la Fundació de Salut Mental Catalunya, Cristina Páez, que és l’autora del llibre “Ales de paper”. Es farà a les 13.00h a la sala d’actes de l’Hospital Sant Jaume de Calella.

Josep Puig, de l’AVAH, ha explicat a Ràdio Calella TV que amb aquesta activitats es vol trencar amb l’estigma que arrosseguen les persones amb problemes de salut mental i facilitar el seu accés als circuits d’atenció i suport.

Amb el tema de salut mental hi ha molta gent que li costa acceptar-ho i triga a entrar als circuits, alguns fins i tot sent conscients del problema. Es tracta d’una lluita contra l’estigma. Per tant, hem de fer la màxima divulgació, i això és el que farem divendres.

L’acte s’adreça a professionals i a públic en general, amb accés lliure. Hi col·labora la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *