L’AVAH recapta 1.010 euros amb la mostra de postres casolanes

plats2

La cinquena mostra de postres casolanes organitzada per l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella ha estat tot un èxit. Més de 50 persones van participar en la nova edició després de l’aturada obligada per la pandèmia, elaborant un dolç que després es van vendre a preus simbòlics. Això s’ha traduït en també un rècord de recaptació. L’AVAH ha aconseguit 1.010 euros que ara aniran destinats a finançar els programes que duu a terme l’entitat en l’àmbit sociosanitari.

Maria Antònia Pujol, membre de l’entitat, ha agraït a les prop de 50 persones que van decidir col·laborar fent un dolç, no obstant ha reconegut que els hagués agradat haver pogut vendre tot l’estoc que tenien.

Dissabte vam fer el mercat de postres casolanes i estem molt contents perquè hi ha moltíssima gent que s’ha implicat i col·laborat. Vam tenir entorn unes 50 postres. La part, més negativa per dir-ho d’alguna manera, és que ens va sobra una mica de genero i la nostra intenció era vendre-ho tot.

Malgrat això, la mostra de postres casolanes d’enguany ha batut rècords i han aconseguit recaptat 1.010 euros, la xifra més alta de recaptació de les cinc edicions. Pujol assegura que aquests diners els aniran molt bé per continuar duent a terme les activitats que fan des de l’entitat.

Hem batut rècord de vendes. Hem fet 1.010 euros de recaptació i estem molt contents, però sempre demanen una mica més. Aquests diners ens aniran molt bé per tirar endavant les tasques que sempre duem a terme.

L’associació cobreix les seves despeses amb donacions de particulars i empreses, i bona part amb les activitats benèfiques que organitza al llarg de l’any. Gràcies a això, aconsegueixen tirar endavant els seus projectes assistencials per a persones amb problemes de salut.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *