L’aventurer Rai Ruiz projecta al Freta “Paddling to Alaska”

Aquest dijous a l’Escola Freta s’hi projecta el documental «Paddling to Alaska», que explica l’aventura de Rai Puig, que va fer una travessa en solitari amb caiac per la costa del Canadà i Alaska, recorrent més de 2.000 km en 95 dies.

El mateix Rai Puig assistirà a la projecció del documental, fet a partir d’imatges de la seva travessia l’estiu passat. La pel·lícula relata les seves vivències i experiències amb óssos, balenes, glaceres, corrents marines, mal temps i sobretot la solitud.

L’activitat s’emmarca en el Cine Fòrum del monogràfic d’enguany, dedicat a la natura. Dijous es faran dues sessions del documental, per al primer i per al segon cicle de la ESO.

Ho ha explicat Manel Teodoro, Cap d’Estudis del Freta: “Cada any aquí a l’escola, des de les activitats que coordinem fem un monogràfic. I aquest any és «els diàlegs amb la natura». De seguida que va sorgir aquest tema una de les coses que es van proposar és que pogués venir en Rai, que ara mateix està estrenant el seu documental a les quatre capitals catalanes i penso que és la primera vegada que el passa al Maresme. I ha sigut una sort que pugui venir, que ens passi el documental als alumnes d’ESO i que puguin gaudir de les seves aventures, experiències i tot plegat“.

Les projeccions es faran al matí i a totes dues hi assistirà Rai Puig, que comentarà l’experiència i obrirà un torn obert de preguntes amb els alumnes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *