L’enderroc parcial de la Fàbrica Llobet-Guri deixa al descobert un espai de 2.300 metres quadrats

enderroc-fabrica

Els treballs d’enderroc de la nau central de la Fàbrica Llobet-Guri enfilen la recta final. Van començar a principis d’octubre i avui dia ja són visibles les dimensions de l’espai a l’aire lliure que ocupà el pati de l’Escola Salicrú. Són 2.300 metres quadrats que estaran envoltats de les aules que s’ubicaran en planta baixa.

La tinent d’Alcaldia de Gestió Patrimonial ha explicat a Ràdio Calella TV que les feines d’enderroc han sigut força laborioses. “La part de l’enderroc de les zones més properes a l’edifici s’ha hagut de fer manualment, i ha sigut el més sorollós. Encara queda runa per treure i s’estan tapant els forats que s’han fet; però compto que en un termini de 12 dies s’haurà acabat”, ha explicat Núria Parella.

S’ajusta al termini previst per l’inici de l’execució del projecte de rehabilitació de la Fàbrica Llobet-Guri, a càrrec del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, que ja té data fixada: serà l’1 de desembre.

Encara quant a treballs previs, dilluns és previst que comenci la instal·lació del sistema de protecció antiincendis i de la caldera de biomassa de calefacció que serà compartit entre l’escola i les dependències municipals.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat