El tresor del ViaLliure de RAC1 avui era a Calella

top-tint-portada

El programa de ràdio de RAC1 Via Lliure, presentat pel periodista Xavi Bundó ha amagat el tresor del programa, un espai dedicat a la participació amb els oients a Calella. La botiga Top Tint Imatge, situada al carrer bruguera amagava el tresor. Un calellenc de 13 anys ha resolt l’enigma i s’ha endut una visita d’un dia complert a Cardona.

Les pistes han portat al Guillem, un calellenc de 13 anys a anar fins a la botiga i entrar cridant “Tinc els cabells de colors de tant buscar el tresor del Via LLiure!”. Amb això ha aconseguit el premi del tresor, una visita d’un dia complert a Cardona.

El programa d’avui començava donant la pista la comarca del Maresme, la comarca de Catalunya amb més “m” al nom. Per situar el municipi, Calella, la pista ha estat que traient una de les lletres de la ciutat, la “c”, el nom resultant era una altra població de la mateixa comarca. En efecte, “Alella”. I reforçava el periodista dient que a l’escut hi apareix <<un gos>>.

Per tal de situar d’endeveniar el carrer bruguera, s’havia de resoldre un altre enigma: “Si el nom del carrer fos editorial, seria la casa del Moradelo, si fos un esportista jugaria a tennis, i als botanics els recorda el bruc”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat