Programació especial de Dilluns de Pasqua

Ràdio Calella TV ofereix el Concert commemoratiu del 20è aniversari de l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, el Concert de final de curs de l’Escola de Música Can Llobet i el Tradicional Concert de Nadal que organitza l’Agrupació Sardanista de Calella, en motiu del Dilluns de Pasqua.

El Dilluns de Pasqua Ràdio Calella TV ha preparat una programació especial perquè els oients puguin escoltar alguns dels concerts en directe que s’han enregistrat aquest darrer any.

08.00 a 10.00 h. Tradicional Concert de Nadal que organitza l’Agrupació Sardanista de Calella enregistrat el 22 de desembre a la Sala Mozart. El concert va anar a càrrec, per tercer any consecutiu, de la cobla Montgrins dirigits pel director Jordi Molina.

10.00 a 12.00 h. Especial La Ciutat millors moments amb Mercè Roure i Sònia Montañola.

12.00 a 14.00 h. Concert de final de final de curs de l’Escola Música Can Llobet, ofert a la Plaça de l’Ajuntament el juny de 2018.

16.00 a 18.00 h. Concert commemoratiu en motiu del 20è aniversari de l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia i la 103a festa de Santa Cecília de Can Salom ofert el 24 de novembre de 2018 a la Sala Mozart. Amb una formació de més de 40 músics, cor i solista i un repàs a les bandes sonores de compositors tan aclamats com Ennio Morricone, John Williams i Henri Mancini. Amb la participació de la soprano Rocío Pinto i dirigits per Albert Deprius.

Pots escoltar tota la programació, com és habitual, al 107.9 FM.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *