Candini podria ser la Coordinadora Institucional del PDC

Candini durant un acte del PDC

Els associats al Partit Demòcrata Català podran votar a partir d’aquesta tarda a les 17 hores telemàticament i demà dissabte durant tot el dia a diferents seus a les candidatures que es presenten per dirigir els diferents òrgans del partit.

Recordem que hi ha dues candidatures per a dirigir l’Executiva Nacional del Partit Demòcrata Català. Una encapçalada per Ignasi Planas i l’altra que lidera el tàndem Marta Pascal i David Bonvehí i a la qual hi forma part l’alcaldessa de Calella i diputada de Junts pel Sí, Montserrat Candini. Precisament, aquest matí al Bon Dia ha avançat que si finalment surt guanyadora la candidatura de Pascal i Bonvehí, ella en serà la Coordinadora Institucional del partit: “La coordinació institucional vol dir que tots els continguts que es debatin a les diferents cambres parlamentàries i institucions a les quals hi és present el PDC, la meva funció serà coordinar el missatge, l’anàlisi global de les diferents lleis i coordinador el contingut i priorització del que cal debatre a les diferents cambres parlamentàries”.

Els associats al Partit Demòcrata Català hauran de votar també a un dels 3 candidats que hi ha per a la presidència del Consell Nacional i que són l’actual conseller de Cultura, Santi Vila, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i Joan Vila.

Pel que fa a la presidència del partit hi ha la candidatura única formada per Artur Mas i Neús Munté.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *