Les floristeries de Calella tornen a enviar flors a domicili pel Dia de la Mare

S’apropa el Dia de la Mare i amb les restriccions imposades per l’estat d’alarma les floristes segueixen tancades. Per Sant Jordi, una de les principals campanyes anuals pels floristes, ja van haver de reinventar-se per poder seguir treballant en temps de confinament i van apostar per l’enviament de roses a domicili. Ara pel dia de la mare han optat per la mateixa solució, enviar rams a casa per la seva segona campanya més profitosa de l’any. Fa dies que ja estan rebent les comandes per telèfon i de forma online. La bona notícia a diferència de Sant Jordi és que un mes i mig després, ha reobert, a Vilassar de Mar, el Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya.

Maria Jesús Garcia, de Gloxinia Flors, explica que per Sant Jordi el client va respondre molt bé i que el Dia de la Mare, aquest diumenge, està seguint la mateixa tendència.

Els clients estan responent molt bé, ens està trucant molta gent per fer comandes. Per Sant Jordi vam treballar moltíssim i sembla que pel Dia de la Mare, aquest diumenge, també tindrem bastants encàrrecs. És una venda diferent això si, és més relaxat.

Les vendes s’hauran de fer online, i per això aquesta floristeria calellenca, igual que moltes altres, està penjant a la seva pàgina web totes les propostes de rams, plantes i flors que ofereixen per regalar.

A la pàgina web tinc una sèrie de fotos de diferents models de rams. Però després el client doncs pot fer suggeriments més personals i ens adaptem al que demana.

Aquesta previsió dels encàrrecs anticipats facilita que les floristeries puguin adaptar la comanda i incrementar la compra final als majoristes.

De fet els floristes constaten que la campanya de Sant Jordi va ser “tot un èxit”,  fins al punt que les floristeries no podien treballar més ni accedir a més roses.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.