Les floristeries es queden a la botiga esperant un seguiment majoritari del Sant Jordi d’estiu

Imatge d'arxiu

Catalunya viu avui una jornada excepcional celebrant, per primera vegada, un Sant Jordi d’estiu, en un intent de salvar la tradició que el passat 23 d’abril va veure’s trucada pel confinament obligat per frenar la pandèmia.

És dia de regalar la rosa i les floristeries coincideixen a dir que serà un bon moment per donar gràcies, dir t’estimo i recordar amics i família. Així s’ha expressat Salva Tresserras, de la floristeria Piu Piu.

Una festa que sempre ens cau en 23 d’abril i que aquest any l’hem portat al juliol. Nosaltres ens ho mirem en positiu, una diada que celebrem amb tota la joia. Que sigui el dia dels avis, del pare i la mare, dels fills, el dia dels somnis, les il·lusions, les disculpes, totes aquestes coses també son part del dia de Sant Jordi. Qui no té il·lusions a i somnis, qui no té una disculpa amb un mal moment que haguem tingut. Serà una diada ben maca i hi hem de posar tots de la nostra part.

Des de la floristeria Jardí, Eva Llobet ha afegit que també aquest Sant Jordi atípic serà una bona oportunitat per fer poble i país.

Sempre és un bon dia; les flors sempre expressen sentiments. Si ens hem marcat aquest dia per fer cultura i fer poble i país, doncs benvingut sigui. Esperem que la gent vingui a la floristeria, és un tracte més personalitzat i amb totes les mesures de seguretat.

Les dues floristeries que han parlat per Ràdio Calella Tv confien que la diada acabarà amb un bon balanç de vendes. La previsió del Mercat de la Flor i la Planta Ornamental de Catalunya es arribar als dos milions de roses.

Nosaltres ja vam fer la reserva temps enrere; tenim rosa blanca i d’altres colors, a banda de la vermella. Al haver-ho demanat amb temps no hem tingut problema. Degut a les circumstàncies, molts viveristes que produïen roses de colors, potser no hi hagut abast suficient per trobar algun tipus de color molt determinat. Sí que n’he demanat moltes; m’exposo a que em quedin, però tinc la seguretat que les vendré totes. A veure si a la tarda hauré de córrer al meu proveïdor que me’n porti més !”

A la Jardí també esperen un bon dia de vendes i conviden a qui no va poder comprar la rosa el 23 d’abril, que ho faci ara.

Està clar que no es un Sant Jordi normal però bé, sempre és un bon dia per compartir sentiments. La gent que amb el Sant Jordi Covid no la va poder regalar, és una bona oportunitat per fer-ho ara. Esperem vendre les màximes que puguem; ara és un detall per tenir cap a les persones.

Les floristeries de Calella han optat per seguir venen tals seus establiment i no muntar parada a la Plaça de l’Església.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *