Les noies de Sincronitzada, Campiones de Catalunya

L’equip sènior del Club Natació Calella va participar el passat diumenge a la piscina de CNReus a la tercera jornada de la Copa Catalana de natació sincronitzada on es van proclamar campiones de Catalunya.

grup nenesLes calellenques es van imposar a la resta dels 22 d’equips amb un espectacular i vibrant combo, on van demostrar el bon estat de forma.

rutina combinadaL’altre equip del CN Calella que participava a la Copa Catalana aconseguia classificar-se en la 11a posició en rutines combinades d’entre 23 equips participants.

carla i laura duosA la sessió de tarda entraven en competició els duos, el duet calellenc format per Carla Bachs i Laura Pineda assolien la 9a posició d’entre els 17 clubs participants.

interclubsTambé el mateix diumenge es va disputar la jornada d’Interclubs amb la participació de 14 clubs d’arreu de Catalunya, i on el CN Calella, amb un equip molt jove i que s’estrenava a la competició, aconseguia una puntuació de 19.600 punts.