L’Ajuntament de Calella comunica que no pot fer cap declaració al voltant del cas de l’Aurora

Aurora Gonzàlez, a casa seva, en directe pel programa d'Ana Rosa de Tele5

En un comunicat, l’Ajuntament exposa que la senyora Aurora sap que des de l’Ajuntament de Calella s’ha intentat ajudar-la i s’ha treballat i s’està treballant per a resoldre la situació que es viu al seu immoble.

En un comunicat penjat a les xarxes socials, l’Ajuntament exposa que alguns mitjans de comunicació s’estan fent ressò de la situació de la veïna de Calella que té un conflicte amb uns ocupes que viuen a casa seva, amb ella. Des de l’Ajuntament de Calella han volgut comunicar que no poden fer declaracions sobre aquest cas, ja que no poden explicar res en referència a l’expedient dels llogaters, ni a l’expedient de la propietària, per respectar la seva obligació de preservar la protecció de dades.

També es vol deixar clar que tothom que estigui empadronat a la nostra ciutat té el dret a ser atès per l’Àrea de Política Social i posteriorment tots els casos són valorats amb rigor, tant pels professionals tècnics com pels responsables polítics. Finalment l’Ajuntament lamenta la informació que s’ha traslladat d’aquest cas, ja que diuen que és poc veraç i no s’ajusta a la realitat.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Albert ha dit:

    Aleshores la notícia és que no hi ha declaracions?
    No sé qui hi ha de fer quelcom però desitjo que els mitjans puguin treballar amb prou recursos i criteri per donar notícies amb contingut i investigació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *