La fotògrafa Lourdes Gómez i el realitzador Guy Nattiv guanyen els Premis d’Honor del Trofeu Torretes

Per primera vegada en els 44 anys d’història del Trofeu Torretes de Fotografia, el Premi d’Honor ha anat a parar a mans d’una dona. És l’andalusa Lourdes Gómez Fernández, que ha rebut el reconeixement per la imatge titulada “Closer from the stars”. Aquesta i el conjunt de la seva obra es podrà veure durant la celebració del FESTIMATGE a la gran sala d’exposicions de la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, entre el 5 i el 26 d’abril. El jurat del Trofeu Torretes també ha donar a conèixer el veredicte del certamen de curtmetratges. El Premi d’Honor de la 26a edició ha estat pel director nordamericà Guy Nattiv pel curt titulat “Skin”.

skin webGuy Nattiv va guanyar el 2018 l’Oscar de l’Acadèmia de Cinema al millor curtmetratge d’acció. Protagonitzat per Jonathan Tucker, Danielle Macdonald i Ashley Thomas, Skin explica la història d’una parella de neonazis que viuen amb el seu fill en una petita ciutat nordamericana. La seva educació i les activitats que duen a terme marcaran la vida de tots tres, per sempre.

El curtmetratge guardonat amb el Premi d’Honor del Trofeu Torretes es podrà veure el dia 20 d’abril a la Sala Mozart, en la sessió de nit de projecció de films seleccionats. També a la gala de cloenda del FESTIMATGE, que tindrà lloc el diumenge 26 d’abril.

Al llarg de tot el mes d’abril, hi ha programades diverses sessions de projecció que permetran veure tots els curs seleccionats en el certamen d’enguany.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *