Les novetats del programa sardanista per al 2023

AUDICIONS PASSEIG 20221205

En l’any del 95è Aplec de Calella, l’Agrupació Sardanista ha confirmat que s’amplia la programació de la trobada amb més solera del país amb un tercer dia. Serà la jornada avançada de divendres al vespre, que es planteja com l’inici de la festa major dels sardanistes i de tots els calellencs i calellenques, per extensió, i per això hi haurà pregó a la Plaça de l’Ajuntament. A banda, l’audició amb la Principal del Llobregat. Serà una de les novetats del programa sardanista del 2023 que ha donat a conèixer la seva presidenta, Queralt Pedemonte.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Pedemonte ha reiterat que preparen una sorpresa per a la jornada de divendres d’Aplec, la novetat amb motiu del 95è aniversari de l’activitat que els dona més projecció.

Ampliem els actes de l’Aplec amb el divendres, quan farem el pregó perquè defensem que és com una festa major per a tots els calellencs i calellenques. Farem l’acte a la Plaça de l’Ajuntament, gratuït, amb una sorpresa.

El 95 Aplec de Calella es desenvoluparà del 2 al 4 de juny en tres escenaris: Plaça de l’Ajuntament, Passeig Manuel Puigvert i Pati de l’Ós.

Durant l’estiu hi haurà les audicions al Passeig Manuel Puigvert: del 2 de juliol al 10 de setembre. Entremig, la Revetlla de Sant Jaume del dissabte 29 de juliol que, com a novetat, inclourà l’espectacle Tututs! de música de cobla i dirigit al públic infantil.

És un espectacle amb la Cobla Bisbal Jove que ha guanyat molts premis i té molt bona crítica. El portarem en un horari avançat a la revetlla, abans de l’audició de sardanes i el sopar, perquè després la canalla pugui fer la cercavila dels fanalets.

El programa del 2023 es tancarà amb el Concert de Nadal que, com a novetat, serà a dues cobles i de percussió.

PROGRAMA AS2023

La presidenta de l’Agrupació Sardanista reconeix que l’entitat fa una aposta arriscada a nivell econòmic.

És un repte tancar programació i contractes sense saber la subvenció que tindrem per l’any vinent, tot i que confiem en l’Ajuntament (…) És la principal font d’ingressos que tenim, tot i que l’Agrupació Sardanista també té una aportació molt gran de socis, perquè som de les més nombroses que hi ha al país. Estem a l’entorn dels 450 socis i sòcies.

El programa sardanista del 2023, que arrencarà per Setmana Santa amb l’audició del diumenge de Pasqua a la Plaça de l’Ajuntament, es pot consultar a la pàgina web de l’Agrupació Sardanista.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *