Una desena d’empreses maresmenques han participat a la fira d’alimentació més important d’Europa

Entre elles, Siro & Xavi, l’empresa d’elaboració de semiconservats de peix que va néixer a Calella i que en promou la imatge en els seus envasos. La seva participació s’emmarca en el programa d’internacionalització que promou el Consell Comarcal del Maresme, amb l’objectiu d’acompanyar-los en el procés de recerca de nous mercats.

Les empreses maresmenques que han participat al saló Anuga, a la població alemanya de Colònia, han realitzat una seixantena de reunions amb possibles distribuïdors i es preveu, que en un 40%, els contactes es tradueixin en un impuls del seu negoci.

Anuga se celebra cada dos anys i és el principal aparador de les innovacions en producció alimentària. Congrega operadors de tots els continents i és epecialment important la presència de visitants de diferents països europeus. Segons dades de la Generalitat, actualment, el 61,75% de les exportacions de productes agroalimentaris catalans es destinen al mercat europeu. Alemanya és el tercer mercat mundial de les exportacions.

A més de Siro&Xavi, les empreses que hi han participat són Vermouth Cisa, COC Delicatessen, Business Cooperation Networl Global, Can Serrat, La Cuina de la iaia, Xips Ve de Gust, Tupinamba, Radi i Bouquet d’Alella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *