Les obres de l’Hostal Vell costaran 150.000 euros menys del previst

Hostal Vell

Les obres de remodelació de l’edifici de Can Saleta, conegut popularment con Hostal Vell, ja estan adjudicades. L’edifici es convertirà en un centre d’iniciatives empresarials i d’innovació i acollirà també els serveis municipals d’aquesta àrea.

Els treballs de remodelació s’ han adjudicat per un import final de gairebé 339.000 euros, 150.000 euros menys del que estava previst. Precisament, aquest va ser un dels assumptes que van sortir a col·lació del darrer ple de l’ajuntament, a instàncies d’ICV que va preguntar sobre la diferència respecte el preu de sortida de la licitació. Jordi Sitjà, tinent d’Alcaldia de Territori i Obres Públiques, afirma que la rebaixa ve motivada perquè l’ajuntament treballa amb preus oficials i les empreses finalment s’hi adapten.
Tot i això, les obres tenen totes les garanties de bona execució perquè les supervisen tècnics del consistori.
Les obres suposen una rehabilitació integral.
«Rehabilitar l’edifici, el continent, l’espai, les parets, els sostres, els forjats… Una rehabilitació integral de l’edifici i després caldrà farcir-lo, fer les instal·lacions i els acabats»


Està previst que les obres de rehabilitació estiguin enllestides el proper mes de novembre. Serà alehores quan es licitaran i adjudicaran les obres d’adequació de l’interior. Can Saleta podria estar preparat per acollir un centre de referència pel que fa a la promoció econòmica i l’emprenedoria a mitjans de 2018.
Jordi Sitjà explica que es convertirà en un espai d’innovació i laboratori d’idees pel que fa a l’esport i el turisme de salut.
«Promoció econòmica i emprenedoria. Apart de la promoció econòmica, comerç, espais de treball compartir (coworking). També estem pendents que vam demanar conjuntament amb l’ajuntament de Mataró i el Tecnocampus unes subvencions que depenen de Fons Europeus FEDER per a un espai vinculat a la innovació».

L’empresa que executa els treballs de remodelació és Obres Ortuño que ja ha dut a terme altres projectes per a l’ajuntament de Calella. És el cas de les obres del Mercat Municipal i el seu entorn.

Podeu escoltar l’entrevista que li hem fet a l’InfoMigdia a Jordi Sitjà aquí :

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *