La Morra impulsa una recollida solidària de mascaretes per a l’Àfrica

mascaretes

El Casal Popular de la morra, gestionat per l’assemblea local de la CUP, ha impulsat una campanya solidària de recollida de mascaretes per a enviar a Àfrica. Ho faran a través del calellenc Quim Fàbrega qui s’encarregarà de dur personalment les proteccions a Gàmbia el pròxim 25 de desembre. Des de la CUP s’ha recordat que amb l’arribada de Nadal és moment de ser solidari i ajudar als països en vies de desenvolupament que no tenen tantes facilitats a l’hora protegir-se del virus. Les donacions es poden fer fins al dia 23 els dimecres 19 a 20.30 h al local del carrer Sant Josep número 7.

Amb aquest gest la CUP substitueix el tradicional sorteig de la panera de Nadal per la recollida solidària. Xavi Nogués, membre de l’assemblea local, ha explicat que tot va sorgir després de visitar l’exposició del calellenc Quim Fàbregas i de les ganes per posar el seu granet de sorra per ajudar als més vulnerables.

Aquesta iniciativa sorgeix buscant la manera de trobar una alternativa a la panera que fèiem cada any des de la Morra per Nadal. Ens semblava que enguany no tocava demanar diners i hem optat per un gest solidari. Vam parlar amb en Quim Fàbregas i va sorgir la idea de poder recollir mascaretes per l’Àfrica.

Les donacions de mascaretes es poden fer els dimecres de 19 h a 20.30 h al local de la morra al número 7 del carrer Sant Josep. Nogues diu que s’hi poden dur mascaretes de tota mena, des de quirúrgiques, tèxtils o per a infants.

Veient que aquests poblats de l’Àfrica no tenen les proteccions anticovid cobertes, vam decidir ajudar i organitzar una recollida de mascaretes. Les recollirem els dimecres a la tarda fins al 23 de desembre. La gent pot dur tota mena de mascaretes, de roba, quirúrgiques o higièniques.

El pròxim 25 de desembre les mascaretes s’enlairaran rumb a Gàmbia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *