Quatre voluntaris de la Fundació Vicenç Ferrer moren en un accident a la Índia

La representant de la Fundació a Calella, Isabel Folgado, ha explicat a Ràdio Calella Televisió que es tracta de quatre persones relacionadas amb la Fundació de Màlaga i Granada i d’una persona més que conduïa el vehicle. Cap de les persones té relació directe amb Calella. Folgado s’ ha mostrat molt afectada pels fets.

Es tracta d’un grup de persones que havia visitat en anteriors ocasions la Fundació a la Índia. En l’accident han mort cinc persones, quatre de les quals estaven vinculades a la Fundació i l’altra era qui conduïa el microbus en que viatjaven onze persones. El grup havia sortit a les set del matí després d’ haver estat dos dies visitant la seu que té la fundació a  Anantapur.  L’accident ha tingut lloc Andhra Pradesh, al sudest del país, un indret situat a uns 200 quilòmetres de la localitat de Panganur, on hi ha la seu de la Fundació Vicenç Ferrer.

Les persones mortes són voluntaris de la Fundació procedents en la seva major part de la localitat de Ronda a Màlaga. El director general de la Fundació, Jordi Folgado,  ha dit que “són persones que ens visiten des de fa molt de temps, gent entregada per aconseguir un món millor. Són gent amb qui tenim una relació personal molt estreta. Hem desplaçat des del moment que hem sabut de l’accident un equip mèdic nostre per poder ajudar els ferits”.

Podeu escoltar les declaracions de Jordi Folgado durant un roda de premsa feta aquest migdia a la seu de la Fundació Vicenç Ferrer a Barcelona per explicar els fets. És un àudio de l’Agència Efe.

Hi ha set persones ingressades hores d’ara l’ Hospital de Bangalore. El superintendent de la policia de l’estat de Andhra Pradesh on ha tingut lloc l’accident ha confirmat a l’Agència Efe que els ferits es troben fora de perill.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *