Les obres de pavimentació de Cervantes estaran aturades fins dilluns

L’empresa que ha començat les obres no complia els terminis ni tenia la maquinària adequada per fer l’obra a aquest carrer. Davant d’això l’Ajuntament ha resolt el contracte amb aquesta empresa, i dilluns reemprendrà l’obra una altra empresa que l’Ajuntament considera solvent i fiable.

El tinent d’alcaldia de Territori i Obres Públiques, Jordi Sitjà, ha comentat que va guanyar la licitació l’empresa que va fer l’oferta més barata però que a l’hora de la veritat no era la més adequada. “Amb aquesta empresa des d’un primer moment hem tingut dificultats perquè complís amb els compromisos que anava prenent. I al executar l’obra s’ha vist que no tenia ni els mitjans tècnics ni humans per fer-ho com calia. Tot han estat endarreriments fent els altres carrers, però al fer Cervantes, que és més llarg hem vist que no era convenient. Ahir vam aconseguir que aquesta empresa renunciés al contracte, que deixés l’obra, i a partir de dilluns ho farà una empresa absolutament fiable“.

Les obres tornaran a reiniciar-se dilluns, i el carrer estarà en obres pràcticament entre 10 i 12 dies. Continuaran trencant la capa de 30cm de formigó malmès, es refarà la base de ciment i sorra, i s’asfaltarà de nou. L’actuació es farà a tot el carrer Cervantes.

Per tant el carrer seguirà tal com està ara tota la revetlla i aquest primer cap de setmana d’estiu. Avui mateix o demà s’informarà als veïns de la situació. Sitjà considera que reprendre les obres demà encara seria més perjudicial per no limitar l’accés als guals. L’accés als veïns està garantit. “El carrer està tancat a la circulació rodada. Entre Monturiol i Moragas no hi ha aparcaments i està mes rebaixat, però entre Moragas i Sant Antoni es pot accedir als guals“.

Amb aquesta actuació es resol la problemàtica amb l’empresa que feia les obres actualment, i quedaran pendents per al setembre les obres ja planificades als carrers Costa i Fornaguera i la part alta d’Indústria.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Jordi Sitjà, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *