Farmacèutics de l’Alt Maresme engeguen una campanya de donacions per a material sanitari

mascaretesi

Davant la desprotecció i la manca de material que pateixen els sanitaris però també tots els professionals dels serveis essencials que aquests dies han de treballar, estan sorgint diferents iniciatives solidàries per combatre aquesta falta de recursos. Des de pantalles protectores impreses amb 3D per ciutadans a títol individual, passant per mascaretes de tela, fins a campanyes de donacions per recol·lectar fons per a material. Aquesta darrera iniciativa és la que estan fent un grup de farmacèutics de l’Alt Maresme, encapçalats pel calellenc Bernat Noguera, que s’han proposat poder fer una gran compra de material per donar als hospitals de Calella, Mataró i Blanes, però també als Centres d’Atenció Primària, a les residències i a la policia.

Ho ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV, el farmacèutic Bernat Noguera. 

Nosaltres som un grup d’amics que davant la situació que ens trobem vam decidir començar una campanya de donacions voluntàries a través de les farmàcies per aconseguir el màxim material sanitari pels nostres hospitals, CAPS, residències i policia. Perquè ens veiem amb la capacitat, en ser farmacèutics, per aconseguir un material, que el dia d’avui no els hi està arribant als nostres sanitaris.

De moment ja porten recaptats 4.000 euros, i ara amb l’ajuda de les xarxes socials esperen poder acabar de fer-ne més difusió i aconseguir més donacions. Demà els arriba la primera comanda de mascaretes quirúrgiques i per dijous esperen un enviament de gel hidroalcohòlic.

De moment ja hem recol·lectat 4.000 euros, hem començat a fer diferents comandes, per exemple demà ens arriba la primera, vindran 1.000 mascaretes quirúrgiques que ens va demanar la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, dijous ens arriba una comanda de 200 litres de gel hidroalcohòlic i estem en contacte amb empreses i gent del poble perquè ens facin bates impermeables.

cartell campanya

 

Aquelles persones interessades a col·laborar poden fer una donació a través d’una transferència bancària al compte que han habilitat i que es pot trobar en el cartell promocional de la campanya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *