Les obres d’urbanització del nou Mercadona bloquegen l’accés amb cotxe a l’Institut

Per segon dia consecutiu, aquest dimecres el professorat i els alumnes del centre educatiu no han pogut retirar els cotxes que han deixat aparcats a primera hora del matí. Tant dins el recinte com a l’aparcament de sorra que hi ha a tocar, i que des de fa unes setmanes només té sortida pel carrer Valldebanador.

L’afectació en la mobilitat és com a conseqüència dels treballs d’asfaltat que s’estan fent tant a Valldebanador com al carrer Benavente, el primer un vial de sortida i el segon d’accés a l’equipament educatiu. La direcció del Bisbe Sivilla se n’ha queixat a micròfons de Ràdio Calella TV, sobretot pel fet que ni des de l’Ajuntament ni tampoc des de la Policia Local s’ha informat dels talls de circulació que, durant unes hores, estan impedint la retirada de vehicles ni tampoc l’accés dels proveïdors de materials o productes. Això estaria repercutint directament en el servei de restauració del Rebost del Bisbe.

L’equip directiu de l’Institut Bisbe Sivilla, en declaracions aquest matí a Ràdio Calella TV, ha lamentat per sobre de tot no haver rebut cap avís sobre el calat de l’afectació pel que fa a l’accés amb vehicle. Considera que, per reduir l’impacte sobre l’activitat diària, els treballs s’haguéssin pogut concentrar durant el cap de setmana o bé esperar al final del curs escolar, d’aquí a poc més de dues setmanes.

Podeu escoltar íntegrament l’entrevista al cap d’estudis de l’INS Bisbe Sivilla, Quim Mallorquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *