Les pel·lícules del Calella Film Festival també es projectaran a Barcelona

Imatge d'arxiu

Alguns dels films de les seccions oficials Low Budget i Creative Rosebud Awards del Calella Film Festival es projectaran als Cinemes Girona de la capital catalana, en un pas més de l’organització per esdevenir un festival de referència a la zona de la costa de Barcelona-Maresme.

La Sala Mozart de Calella serà la seu central del festival, però en tindrà d’altres a Barcelona, Mataró i Arenys on s’hi projectaran algunes de les pel·lícules que han entrat a concurs. D’una banda, en la secció Low Budget, per produccions amb un pressupost inferior als 500.000 euros; i de l’altra, en la Creative Rosebud Awards, destinada a produccions de pressupost més alt però que destaquin per la seva originalitat i creativitat.

El certamen començarà el divendres 21 de juny i la seva cerimònia de clausura serà el dissabte 29 de juny a la Sala Mozart de Calella.

El jurat de les seccions competitives el formaran professionals del cinema i la televisió com Itziar Castro, Gisela Krenn, Santi Millan, Patricia Font, Jordi Frades o Sergi Pompermayer.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *