Les polseres Candela, aviat seran a Calella

IMG-20170224-WA0002

Es vol fer a Calella una jornada solidària contra el càncer infantil, a més de vendre les polseres Candela a totes les botigues.

IMG-20170224-WA0001Les polseres Candela són unes polseres de fils de colors que fan els nens ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu. En van començar a fer gràcies a l’ajuda d’una de les infermeres, i ho ha acabat liderant la Candela, una de les pacients, que finalment els hi ha acabat posant el nom.

Se n’han fet 275 mil i amb això s’ha aconseguit un milió d’euros. Nieves Tejeda, filla de Calella i mare d’un noi amb càncer ossi, forma del projecte.  Ella mateixa ha explicat que volen organitzar alguna activitat a Calella per recaptar fons. Tejeda: “Parlant avui amb la Laura, la mare del Ferran, l’altra família de Calella que està lluitant, dèiem que hem d’aprofitar aquesta solidaritat de la població calellenca i organitzar alguna jornada dedicada exclusivament a recaptar fons per aquest laboratori Cancer Center. Hem de fer alguna cosa. Ja sabem que Calella destaca per la seva solidaritat i que tindrem el recolzament de molts amics“.

Nives Tejeda explica com les botigues de Calella poden aconseguir les polseres: “Només cal enviar un mail a pulserascandelas@gmail.com i dir que hi estan interessats. Rebran un link per inscriure’s com a establiment col·laborador, i ja ens organitzarem per fer-los arribar les candeles a totes les botigues de Calella“.

El projecte no compta amb ajudes públiques ni de laboratoris farmacèutics, i per això és tan important la col·laboració de la gent.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Nieves Tejeda, emesa a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat