El sector hoteler respira alleugerit amb la reprogramació de l’IRONMAN 70.3 a l’octubre

Ironman 4

La notícia de la suspensió del triató IRONMAN 70.3 Barcelona previst pel 17 de maig no ha sorprès al sector turític calellenc, que preveia ja que l’impacte del coronavirus afectés a una de les proves esportives més importants per al negoci local. Des de l’ATC, la seva presidenta, Sònia Hernández, celebra l’esforç per mantenir la prova en el calendari i traslladar-la a l’octubre, fet que permetrà als establiments d’allotjament conservar gran part de les reserves ja contractades.

En declaracions a Ràdio Calella TV, la presidenta de l’ATC preveu que la crisi del coronavirus provocarà més anul·lacions en cadena d’esdeveniments esportius i culturals, i per això celebra el canvi de dates del triatló de mitja distància.

Era previsible que es posposés la del maig, com també passarà amb la Fórmula 1. Molt agraïda que la mitja es faci i no l’anul·lin, que també era una possibilitat.

La prova es trasllada a l’octubre i coincidirà amb el triatló de distància IRONMAN, sumant participants en competició en un mateix dia i també la demanda d’allotjament que puguin generar. Diu Hernández que això no serà un problema, que es recol·locarà a tothom. I que es tindrà consideració amb els que decideixin anul·lar la reserva, retornant-los l’import pagat.

Hi ha dues possibilitats: que anul·lin o que la traslladin a l’octubre. Si volen anul·lar-ho, ho haurem d’assumir i s’haurà de tenir la consideració de tornar els diners, o potser es pot proposar passar-la a l’any vinent. Una altra cosa és que els hotels tinguin la capacitat.

Des de l’ATC es té coll avall que la temporada del 2020 arrencarà amb moltes dificultats però confia que mitjanament es pugui compensar amb el que es preveu serà una tardor intensa, pels múltiples esdeveniments que s’han hagut d’anul·lar pel coronavirus i es reprogramaran per als mesos de setembre, octubre i novembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat