Les tempestes agreugen el mal estat de l’entorn del parc infantil dels Codina

forat-i-arbre-parc-codina

La intensitat de les tempestes dels últims dies ha fet més gros l’esvoranc que hi ha a l’entrada al pàrquing, que al seu torn dona accés al parc infantil. També ha provocat la caiguda d’un dels arbres situats a la muntanya que rodeja la zona.

Ho ha denunciat Miguel Martínez, president de l’Associació de Veïns de Codina, a la tertúlia del programa La Ciutat.

Això ja ho sabien. Quan van fer l’obra, que van venir amb el camió, van deixar una esquerda molt gran a l’entrada, on acaba el paviment i comença la terra. Abans hi havia un tub, perquè hi ha sempre un home que va amb el gos i el gos se li posa dins del tub i això ho van treure i un nen pot caure. Ho sap Torres, ho sap l’arquitecte perquè li hem ensenyat. Amb les pluges s’ha fet un esvoranc que l’han de tancar de seguida perquè qualsevol nen pot caure. Un esvoranc grandíssim. A més, ha caigut un arbre dels que hi ha a la muntanya i ha donat gairebé a la tanca d’on entres al parc.

Martínez també va queixar-se del mal estat del parc a la darrera sessió del Ple Municipal, on va retreure que que no es facin les millores que considera imprescindibles i per les que, assegura, porten tres anys esperant. El regidor del districte, Josep Torres, va respondre que ja hi ha actuacions previstes i el va emplaçar a una reunió amb l’entitat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat