Les trobades de la Llopasfera, ara mensuals

Imatge de la trobada llopasfèrica del desembre, font: La Llopasfera

Els membres de la Llopasfera comencen l’any ben actius organitzant per aquesta mateixa tarda una trobada en què parlaran de gamificació, xarxes socials i privacitat de dades. De fet, a partir d’ara la Llopasfera es reunirà cada primer divendres de mes. Es tracta d’un afterwork que començarà a les 19h a la cerveseria Diego’s de la ciutat i on es preveu parlar de tecnologia i dels usos que en fem tots plegats.

Els organitzadors han plantejat la trobada molt oberta per tal que els assistents puguin explicar possibles projectes, debatre sobre un tema concret o exposar solucions a problemes tecnològics, entre altres. Un dels promotors de la Llopasfera és en Josep Barri. Ell mateix ens ha explicat que el motiu de fer les trobades mensuals és perquè moltes persones tenen dubtes, volen parlar i fer tertúlia al voltant dels temes tecnològics i no en tenen prou amb un cop a l’any: “Hem plantejat fer aquestes trobades el primer divendres de cada mes a la cerveseria Diego’s. És una trobada oberta a tothom per explicar des de projectes vinculats a les noves tecnologies i els seus usos o plantejar solucions, dubtes o preguntes i després fem un debat obert”. 

Tal i com ha explicat en Josep Barri, hi haurà un torn obert de preguntes i el format de presentacions és a escollir per cada assistent. Això sí, les persones que vulguin fer una presentació han d’avisar prèviament escrivint a l’adreça de correu llopasfera@gmail.com.

Josep Barri ha explicat que just després de celebrar a l’octubre passat la trobada anual de la Llopasfera, els membres d’aquest col·lectiu van decidir fer de manera informal una trobada al novembre i una altra al desembre. Ara però, aquestes trobades mensuals es faran de manera més organitzada i formal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *