Territori desballesta els peatges de l’autopista

Maquinària treballant en la retirada de les cabines del peatge de Vilassar, aquest dilluns
Maquinària treballant en la retirada de les cabines del peatge de Vilassar, aquest dilluns

Ha començat el desmuntatge físic de les cabines de pagament dels peatges de l’autopista C-32 del Maresme. Territori va adjudicar els treballs l’endemà mateix de la fi de la concessió, l’1 de setembre, i la previsió és que s’allarguin uns dos mesos. A finals d’octubre no ha de quedar ni rastre de les estructures on, durant més de 50 anys, els conductors s’havien d’aturar cada vegada que passaven per la via i rascar-se la butxaca.

Les màquines ja treballen al tronc central del peatge de Vilassar per desballestar l’estructura i deixar la via neta. Per facilitar les tasques, el trànsit es desvia pels carrils laterals. Un cop acabada aquesta primera fase, els vehicles podran tornar a passar pel centre i es retiraran la resta de cabines. Posteriorment es durà a terme la restitució del ferm.

La senyalització també s’ha col·locat als peatges d’Arenys i Santa Susanna perquè el desmuntatge comenci tan aviat com sigui possible.

De fet, la previsió de Territori és que les estructures dels peatges de la C-32 Nord i la C-33 desapareguin a finals d’octubre. Aquests treballs estan inclosos en el contracte de manteniment adjudicat el 31 d’agost passat per 8,4 milions d’euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat