Les Vies Braves, distingides amb el segell de Turisme Sostenible

ViesBravesCalella

El projecte Vies Braves, en el qual Calella participa des de l’any 2015, ha obtingut el prestigiós segell Biosphere de turisme responsable. A la nostra ciutat es fa una trobada anual i la via brava es pot nedar sempre que es vulgui al llarg de l’any. A més, durant la temporada de bany es fan activitats de dinamització guiades per un monitor.

Qui li ha concedit aquesta distinció és l’Institut de Turisme Responsable, una entitat associada a la UNESCO i a l’Organització Mundial del Turisme. En concret al projecte Vies Braves se li ha donat la Certificació Biosphere Responsible Tourism que l’acredita com a experiència sostenible. Ho explicava ahir Miquel Sunyer, en una entrevista a l’Info Vespre

Els itineraris de Vies Braves transcorren paral·lels als camins de ronda i estan senyalitzats i abalisats. Permeten gaudir i explorar el litoral des del mar de forma segura. En el cas de Calella hi ha la delimitació d’un quilòmetre aproximadament, que està senyalitzat amb un plafó i que va des de la zona del Club Natació Calella i que abraça tota la Roca Grossa. En parlava Miquel Sunyer a la mateixa entrevista.

Les Vies Braves són d’accés públic i gratuït i els itineraris disposen de panells informatius on es detalla el nom, el mapa topogràfic i les característiques de la via, a més d’indicacions sobre la biodiversitat i les característiques del fons marí, elaborades amb la col·laboració del Club d’Immersió de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Els panells incorporen també recomanacions d’ús i seguretat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat