Les xarxes s’omplen de missatges de condol per la mort del calellenc Dídac Rey

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Commoció per la mort del calellenc Dídac Rey, als 69 anys, víctima d’una aturada cardiorespiratòria. Era el cap operatiu de l’Agrupació de Defensa Forestal de l’Alt Maresme i persona coneguda a la ciutat per ser el responsable del servei de recollida comercial del paper i el cartró. La notícia del seu traspàs ha provocat múltiples reaccions a la xarxa, entre elles, d’institucions locals de l’Alt Maresme que han enviat missatges de condol a la família i amics, tot reconeixement la important tasca de Rey en la coordinació de voluntariat en operatius de protecció civil.

Des de l’Ajuntament de Calella, l’alcaldessa Montserrat Candini recordava l’estima que tenia envers la ciutat i la natura.

Altres partits polítics calellencs, com Esquerra i Calella en Comú també s’han afegit a les mostres de condol per la pèrdua de Dídac Rey.

També el batlle de Santa Susanna, Joan Campolier, reconeixia la vocació de servei públic de Rey en un missatge en què també traslladava el condol a família.

El Secretariat de les Federacions d’Agrupacions de Defensa Forestal feia constar ahir l’estima de tot el col·lectiu cap a la seva persona. Recordava també amb un tuit que l’any 2016 va rebre un premi honorífic per part de la federació comarcal.

També la família d’IRONMAN ha lamentat el traspàs de Dídac Rey, a qui han definit com la persona que posava cor a l’esdeveniment.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat