Els guardonats del Premi Ciutat de Calella valoren el seu distintiu

Josep Maria Lloveras, de Gent de Barri de Pequín, en la categoria individual; i la Cooperativa l’Amistat, en la categoria d’entitats, han estat distingits amb el Premi Ciutat de Calella 2018. El veredicte de la sisena edició es va donar a conèixer en el marc de la gala que va tenir lloc ahir dimarts a la Sala Mozart.

En una entrevista a l’Info Migdia, Josep Maria Lloveras, vicepresident de Gent de Barri de Pequín, ha assegurat que ha rebut el premi amb molta il·lusió i ha destacat les amistats que ha fet al llarg dels anys.

Amb molta il·lusió. Ja que fas alguna cosa i, a més a més, t’ho premien, et fa il·lusió, jo estic content. Són quasi 50 anys. Te n’adones quan va passant el temps, que nois i noies que tenen 30, 40, 50 anys, que jo a alguns ni els conec, perquè no són tots de Calella i he treballat amb això dels jocs escolars i et diuen ‘Llove, Llove’ i és una satisfacció i veus que has sigut reconegut. La satisfacció és de fer molts amics.

La Cooperativa l’Amistat té 113 anys d’història a les seves espatlles, nascuda en un primer moment com a conseqüència d’una crisi alimentària general i amb l’objectiu d’abastir els calellencs. Antonio Castells va ser el seu primer president, ara ho és Josep Gibert. Ha posat de relleu que és la ciutadania qui vota de forma democràtica als guanyadors.

Se li ha de donar el valor que té, que sigui una cosa totalment democràtica. Nosaltres estem fent una feina per donar serveis als nostres socis, procurem afavorir quants més socis millor, tots els serveis que donem estan a l’abast de tots ells, tot i que una part no els utilitza. Fem aquesta tasca social a gent que la mitjana d’edat és bastant alta i que potser algun d’aquests serveis no se’ls podrien permetre a un altre lloc pel preu.

Josep Matas, excap tècnic de Ràdio Calella TV i un dels impulsors de la desapareguda Calella TV era l’altre nominat en la categoria individual. En la categoria d’entitats, l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Josep Maria Lloveras i a Josep Gibert.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *