L’escola de música Can Llobet inaugura el pessebre amb una cantada

Mostra de Pessebres i Diorames

El pessebre realitzat per l’Associació de Pessebristes de Calella s’inaugurarà avui amb una cantada de les diverses corals i de la big band de l’escola de música Can Llobet. El pessebre es troba dins de la Parròquia, però la cantada serà a la plaça de l’Església a les 18h de la tarda.

La directora de l’escola, Lourdes Bartrolí, ha explicat que enguany hi participaran també els professors.

Som quatre corals, serem una seixantena de cantaires que serem dalt de l’escenari més la big band que serà el primer any que cantarem juntament amb les corals i després també el combo de professors que acompanyarem aquestes cançons perquè sonin més plenes a nivell coral i instrumental.

Des de l’escola també col·laboren amb La Marató. La recaptació de la rifa d’una panera que organitza Can Llobet anirà íntegrament al marcador de Calella amb la Marató.

Nosaltres des de que vam néixer que col·laborem a la inauguració del pessebre de la nostra ciutat i des de que es va fer La Marató, la rifa que fem d’una panera sempre, tot el que recaptem és per La Marató que la sumem juntament amb la totalitat de l’import que presenta Calella. Per nosaltres és una manera de celebrar el Nadal però no ho celebrem de forma tancada sinó que la manera que té l’escola de música de concebre la música, de concebre la nostra escola és sempre d’una manera oberta, treballant per la ciutat i per l’entorn.

Lourdes Bartrolí ha destacat la seva voluntat de celebrar junts el Nadal amb aquesta iniciativa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *