L’escola El Far s’emporta el Premi Bonaplata 2018 a la millor rehabilitació

L'alcaldessa, Montserrat Candini, i la tinent d'Alcaldia d'Educació, Núria Parella, han recollit el guardó.

L’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arquologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC) ha atorgat els Premis Bonaplata 2018 per la valoració del patrimoni industrial, tècnic i científic. En aquesta 26a edició, l’escola El Far ha guanyat el Premi Rehabilitació en la categoria de béns immobles, un premi repartit amb la biblioteca Montserrat Abelló a les Corts, a Barcelona.

L’adequació de la Fàbrica Llobet-Guri per incloure l’escola El Far és un projecte dels arquitectes Francesc Rius, Sergi Serra i Marta Adroer. L’alcaldessa, Montserrat Candini, i la tinent d’Alcaldia d’Educació, Núria Parella, van recollir el guardó a la gala celebrada a l’Auditori Pompeu Fabra del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya.

És el segon premi que reben les instal·lacions. El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’edificació de Barcelona va premiar el projecte amb el Premi Catalunya Construcció 2018 a la millor rehabilitació funcional, reconeixent la dedicació i rigor del projecte “senzill en aparença”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *