Un pregó esportiu donarà inici a la Festa Major de la Minerva

Imatge d'arxiu

L’esport local serà el pregoner de la Festa Major de la Minerva 2016. Coincidint amb la designació de Calella com a Vila Europea de l’Esport, el consistori posa de relleu així el dinamisme i l’aportació que fan les entitats a la ciutat, promocionant la vida saludable a totes les edats i fomentant valors com el companyerisme i l’esforç. En representació dels 22 clubs registrats a Calella parlarà el president del CF Calella, Jordi Tubert.

A les nou del vespre de demà arrencarà l’acte inaugural de la Festa Major de la Minerva de Calella, amb un pregó dedicat a l’esport local. Hi participaran esportistes de diferents disciplines i, en representació dels 22 clubs calellencs, el president del CF Calella serà l’encarregat de dirigir-se a la ciutadania des del balcó principal de l’edifici consistorial.

Jordi Tubert ha recordat a Ràdio Calella TV que l’entitat que presideix és la més antiga de la ciutat –el 2017 serà l’any del seu centenari–. Admet viure aquestes hores prèvies amb cert nerviosime i responsabilitat. “Estem molt il·lusionats, en tenim ganes, però amb molts nervis per llegir el pregó demà. Directament o indirecta, tothom ha estat vinculat a l’entitat i esperem que s’hi sentin identificats”, ha dit.

Un brindis popular servit pel Grup Pa, Vi i Moltó, i la interpretació del Ball de la Llopa i del Ballet dels gegants de la ciutat clouran el pregó de la Festa Major de la Minerva 2016.

La programació continuarà amb un dels imprescindibles de l’agenda festiva, com ho és el Festival de Jazz i Blues a la Sala Mozart (22.30h). Enguany s’estrena sota el nom de Joan Josep Ribas Txespi, a mode d’homenatge pòstum al promotor musical local. Els ritmes musicals es traslladaran a partir de dos quarts de dotze de la nit a l’envelat de Barraques. La primera nit jove comptarà amb les actuacions de Trau, Jodie Cash Fingers i Imperial Jade.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *