L’Escola Freta deixa de ser col·legi electoral i passa a la Fàbrica Llobet i Guri

L’escola Freta deixa de ser un col·legi electoral. I per tant, Calella passa a tenir tres col·legis electorals. A més, està previst que alguns dels trenta-tres observadors internacionals facin acte de presencia a Calella durant l’1O.

A menys de 24 hores pel referèndum es comencen a produir canvis pel que fa als col·legis electorals. Segons ha informat Calella per la independència, l’Escola Freta no serà local electoral i està previst que els votants hagin d’anar fins a la Fàbrica Llobet i Guri. Hi haurà busos habilitats davant del Freta per a traslladar a les persones que ho necessitin.

No és l’únic canvi respecte dels locals habituals on es va a votar respecte d’eleccions passades, la biblioteca serà col·legi electoral pel referèndum, enlloc de l’Ajuntament Vell que està en obres.

De moment, per tant, els altres tres col·legis electorals són: l’Escola Pia, la biblioteca Can Salvador de la Plaça i la Fàbrica Llobet tot segueix de manera prevista.

Pel que fa als observadors internacionals seràn al col·legi electoral de la fàbrica Llobet a primera hora del mati. Entre el grup d’observadors hi ha persones de diferents tendències polítiques i que pertanyen a 16 països europeus i d’Israel.

Han estat convidats pel Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), per tal de fer un seguiment del referèndum convocat pel Govern i suspès pel Tribunal Constitucional. La finalitat és què exerceixin d’observadors de la votació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *