L’Escola Freta recull una tona d’aliments per al Gran Recapte

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Alumnat i famílies de l’Escola Freta de Calella han donat una resposta excel·lent a la crida feta pel centre per col·laborar amb el Gran Recapte d’Aliments que a la ciutat es gestiona des de Càritas Calella. És una iniciativa que s’emmarca en la commemoració del Dia de la Infància 2016, que culminarà demà dijous amb una cantata general a les instal·lacions educatives.

Manel Vicente, coordinador d’activitats de l’Escola Freta de Calella, ha agraït molt especialment la implicació de tota la comunitat educativa del centre per atendre la crida solidària en favor del Gran Recapte d’Aliments. Enguany s’ha superat la tona d’aliments, que dilluns es van entregar a Càritas Calella. La iniciativa permet traslladar valors i fer prendre consciència social al conjunt de l’alumnat.

“L’any passat vam recollir gairebé 800 quilos i aquest any ens ha sorprès moltíssim la resposta dels familiars. Aquests dies, els mestres han aprofitat les tutories per incidir en els drets dels infants del món i explicar que n’hi ha que passen gana”, ha comentat Vicente.

Demà dijous al migdia, tots els alumnes de l’Escola Freta participaran en la cantata general de celebració del Dia de la Infància, que dilluns es va haver de suspendre per la pluja. Faran una construcció humana i entonaran la cançó Ets tu. “Aquest any farem un cor, simbolitzant el fet d’estimar i de ser estimat. Això ens fa veure que junts podem fer coses grans”, ha afegit.

Calen més voluntaris per al Gran Recapte del cap de setmana

Crida d’última hora per trobar ciutadans que vulguin donar un cap de mà en la marató solidària de recollida d’aliments que es farà aquest cap de setmana. Es necessiten voluntaris per al Gran Recapte d’Aliments que es farà divendres i dissabte en set supermercats de Calella: el Consum, els dos establiments de la cadena Dia, el Caprabo, el Bon Preu, l’Spar i el Mercadona.

Des de Càritas Calella s’explicava fa uns dies que es necessiten aproximadament un centenar de voluntaris per cobrir totes les hores en tots els punts d’aportació d’aliments. Els interessats poden acudir directament al local de Càritas, al carrer Església, o bé trucar al telèfon 93 769 45 06 o al 686 623 613.

L’any passat es van recollir a la ciutat 22 tones d’aliments.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat