L’Escola Pia celebra la seva jornada de Portes Obertes amb una festa per petits i grans

Aquest cap de setmana comencen les jornades de portes obertes dels centres educatius de Calella. El primer és l’Escola Pia, seran diumenge d’11:00 h a 13:30 h, i el centre ha preparat una gran festa per a pares, mares i nens.

Manel Ortiz, director pedagògic del centre d’infantil i primària, ha explicat que volen mostrar als pares com és el dia a dia de l’escola i per això els professors han preparat tallers.

Aquest diumenge, a partir de les 11 del matí, obrirem les portes de l’escola i el que volem és que aquest any sigui una festa. És unes portes obertes de l’escola, però volem que sigui una festa per tota aquella gent que vulgui venir a veure i conèixer l’escola. A part d’uns tallers que funcionaran durant tota la jornada, com poden ser uns tallers d’inflables al patí, tallers de pintar cares als nens, un circuit de psicomotricitat al gimnàs, hi haurà també un pica-pica. A més a més, durant la jornada aquesta, hi haurà una sèrie de franges horàries en la que hi haurà uns tallers

Ortiz ha indicat que el departament d’Ensenyament encara no ha publicat el decret en el que es detalla com serà la preinscripció de l’any vinent.

Encara el departament d’Ensenyament no ha tret el decret en el que s’explica com serà la preinscripció. El que nosaltres pretenem amb aquestes jornades és ensenyar el que es fa a l’escola, com som nosaltres, l’atenció personalitzada que donem als nostres alumnes, i el que ens agradaria és adquirir un compromís de que ens visitin algun altre dia i vegin realment el funcionament de l’escola en el dia a dia

Ha comentat que s’espera que les preinscripcions comencin a mitjans d’abril.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *