“La importància de ser Frank”, aquest diumenge al Concurs de Teatre Amateur de Joventut Artística

teatre web

El grup de teatre Talión de Lleida representarà aquest diumenge a l’Orfeó Calellenc, i dins de la programació del 46 Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella, una de les obres més populars d’Oscar Wilde, i una de les que més vegades s’ha posat en escena, encara en l’actualitat. És “La importància de ser Frank”, una comèdia absurda que caricaturitza la moral victoriana en institucions com el matrimoni o les convencions socials de l’època. L’adaptació que n’ha fet el grup lleidatà es podrà veure a partir de les 18.30h. Entrades la venda a taquilla, el mateix diumenge al migdia i una hora abans de la funció.

La trama es desenvolupa al voltant del personatge protagonista Jack, que inventa un germà fictici al que anomena Frank per poder anar a divertir-se a la ciutat quan vol fugir del la seva vida tranquil·la i respectable al camp, on exerceix com a tutor de la seva bella cosina Cecily. A la metròpoli, Frank es converteix en un jove dissolut i extravagant. 

No obstant això, l’objectiu del seu actual viatge a Londres és proposar matrimoni a la cosina del seu gran amic Algernon. La noia es llença entusiasmada a la proposta, però la mare, la temible Lady Bracknell, té altres plans per a la seva filla Gwendolen. Aquí comença un intrigant i vital viatge de persecucions rere la confusa situació que ha creat la doble personalitat inventada per Jack.

És la proposta que presenta el grup de teatre Talión de Lleida al Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella. La representació es farà aquest diumenge 23 de febrer (18.30h). Entrades a la venda a taquilla.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat