L’Escola Pia tranquil·litza a les famílies que s’han deduït les aportacions a la Fundació P. Joan Profitós

Escola Pia

L’Escola Pia Catalunya ha fet públic un comunicat en què aclareix que la Fundació Pare Profitós, a la que es destinen les aportacions de les famílies del centre, està acollida a la llei de beneficis fiscals i que, per tant, són deduïbles de l’IRPF. Dies enrere, el centre calellenc també enviava un missatge de tranquil·litat als pares i mares exposant que no té afectació directe en la institució ni la fundació les informacions que Hisenda revisarà els pagaments fets a fundacions vinculades a col·legis concertats.

“La notícia sorgida en els últims dies no té afectació directe en els casos de l’Escola Pia i la Fundació P. Joan Profitós”. Amb aquesta rotunditat, des del centre calellenc aclareixen la polèmica sobre la possibilitat que els pares i mares hagin de retornar els diners que s’han deduït de les aportacions a fundacions vinculades a col·legis concertats.

La institució escolàpia ha recordat també amb un comunicat que ha publicat a la seva web que la fundació vinculada a l’Escola Pia està acollida a la llei de beneficis fiscals i que, per tant, les aportacions són deduïbles a la declaració de la renda en el percentatge que marca la llei. Afegeix que, en breu, a final de l’exercici es remetrà el certificat corresponent.

escolapia

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat