L’Espai Caixa pensa en tornar a l’activitat el més aviat possible

granyó

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de neteja i desinfecció de l’Espai Caixa del carrer Anselm Clavé per tenir-lo a punt per obrir-lo quan les condicions ho permetin. Josep Maria Granyó ha negat els rumors que circulen sobre un possible tancament de l’entitat assegurant que està més viva que mai. Volen reprendre l’activitat el més aviat possible i per això demanaran fer ús d’altres espais més amplis o a l’aire lliure.

En una entrevista al programa La Ciutat, el president de l’Espai Caixa ha sortit al pas dels comentaris de forma rotunda.

L’Esplai no es tanca. Fins i tot l’Obra Social està disposada a fer un comunicat oficial per dir que no es tanca (…) Funcionarà sempre que els socis i sòcies ho vulguem, perquè som la part activa de l’associació (…) Fent un símil amb una fàbrica, estem per damunt del 100% de la producció.

Una situació que deriva del creixement social que ha experimentat l’entitat en els últims anys, convertint-se en motor de l’activitat del col·lectiu de majors de 65 anys de Calella. Per reprendre-la quan abans millor, Granyó vol demanar a l’Ajuntament que els permetin utilitzar l’Espai Mercat dins les franges horàries reservades per a la gent gran.

M’agradaria que a partir de la setmana vinent, quan ja estarà obert el bar de l’Espai Mercat, ens permetin dins de les franges horàries de més de 70 anys, ens permetin reiniciar les activitats de dards i de ping-pong perquè es pot controlar la quantitat de persones que hi participen.

També pensen en realitzar activitats a l’aire lliure, com ara les tirades de bitlles o els tallers de manualitats que tenen molt bona acollida entre l’associat. Pensen en la zona de petanca que hi ha al Passeig Manuel Puigvert. La petició la traslladaran a l’Ajuntament en el marc de la reunió que mantindran a finals de setmana.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat