L’estand de les Pulseras Candela a la Fira de Calella recapta 3.600 euros per a la investigació del càncer infantil

Ha estat el segon any que tenien un estand propi a la Fira de Calella i l’Alt Maresme i Pulseres Candela en fa un balanç més que positiu. L’equip de voluntàries han aconseguit recaptar 3.600,45 euros gràcies a la venda de polseres i d’altres articles solidaris, fets per les associacions que busquen finançament per a la investigació del càncer infantil. La calellenca Nieves Tejeda ha agraït públicament la col·laboració, el suport i l’estima rebuda durant els tres dies per part de tothom qui s’ha apropat al seu estand.

Nieves Tejeda ha destacat la feina feta per l’equip de voluntàries de l’associació, que també s’han encarregat de fer difusió del seu projecte. Ha parlat en nom de les famílies Junquera-Tejeda i Bosch-Cuadrado.

Malgrat la pluja, gràcies a l’estima i a l’altruïsme de la gent de Calella, hem aconseguit 3.600,45 euros. És una molt bona xifra que ens permetrà fer moltes coses perquè cada euro és important. Quan veus que la gent s’apropa a l’estand, les dues famílies que estem implicades en el càncer infantil -la família Bosch-Cuadrado i nosaltres- estem molt contents i volem donar públicament les gràcies.

I ha explicat una situació especialment commovedora i emotiva que es va viure a l’estand durant la Fira. Un grup de treballadors d’una empresa de gelats de Calella els va donar les propines que han recollit durant l’estiu.

Van arribar amb un sobre amb els diners de les propines de l’estiu i ens ho van donar. Coses com aquesta t’arriben. Era gent jove, pares, que empatitzen i creuen que és el millor que podien fer amb aquests diners, i no gastar-se’ls anant de sopar.

Els diners es destinen a la investigació que duu a terme el Laboratori de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Amb tot, Nieves Tejeda ha confirmat que des de l’associació Pulseras Candela estan en negociacions per obrir noves línies de recerca en d’altres centres d’excel·lència.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *